Urban Dandy

Az Uppercut Deluxe - a klasszikus vagányság és minőség hajformázói

2023. április 19. - Urban Dandy

in36.jpg

Ha a klasszikus értékek és a minőség összekapcsolása az, ami a hajformázásban fontos neked, akkor az Uppercut Deluxe márkáját érdemes megismerned. Az ausztrál hajápolási márka termékei a klasszikus idők stílusát idézik, és a modern kor hajformázási technikáival ötvözik azokat. Az Uppercut Deluxe termékek széles választéka elérhető a Urban Dandy weboldalon, így könnyedén megtalálhatod az igényeidnek megfelelőt.

Az Uppercut Deluxe márkát két barát, Luke Newman és Steve Purcell alapította Melbourne-ben, Ausztráliában 2010-ben. A barátok nagy rajongói voltak a hagyományos, klasszikus hajformázási technikáknak, és úgy érezték, hogy vissza kell hozni azokat a modern korba. Az Uppercut Deluxe születése ebből a vágyból született meg. Megalapítása óta az Uppercut Deluxe a modern férfi haj-arc és testápolás egyik legerősebb márkájává nőtte ki magát, a világ majdnem összes országában elérhetők a brand termékei, közöttük az Urban Dandy kínálatában is.

Az Uppercut Deluxe márka neve az ökölvívás világából származik, ahol az ’uppercut’ egy olyan ütés, amely a konkurens állát célozza meg. Ez a név tökéletesen illeszkedik a márka filozófiájához, amely arra törekszik, hogy az emberek magabiztosságát és stílusát növelje, olyan termékekkel, amelyek kiemelik az egyéniségüket.

Az Uppercut Deluxe termékek között megtalálhatóak a hajformázó waxok, pomádék, tusfürdők és samponok, szakállápolási és arcápolási termékek. A termékek mindegyike professzionális minőségű, és kiváló minőségű összetevőket tartalmaz, amelyek segítenek abban, hogy a hajad egészséges és fényes maradjon. Az Uppercut Deluxe pomádéi különösen népszerűek, mivel rugalmas tartást és ragyogást adnak a hajnak, anélkül, hogy nehézzé vagy zsírossá tennék azt.

f9f3263f-ed20-4f09-903d-d3b7b8b4aa15_f180950e51c4482ec8a1983650637a97.jpeg

A legnépszerűbb Uppercut termékek a Matte Pomade és Deluxe Pomade, szakállolaj és szakállbalzsam, valamint a 3 az 1-ben tusfürdő és sampon, amely idén elnyerte a  2023 Mens Health Grooming Awards 'Best Multi-Use Product'. kategória díját.   

Az Urban Dandy kínálatában elhoztuk neked az Uppercut Deluxe márka összes elérhető termékét, amelyet pár kattintással az alábbi linken meg is rendelhetsz:

https://www.urbandandy.hu/markak-278/uppercut-deluxe-321

A bejegyzés trackback címe:

https://urbandandy.blog.hu/api/trackback/id/tr9118106396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása