Urban Dandy

SNEAKERNESS

2023. november 03. - Urban Dandy

sneakerness.jpeg

Az utcai divat sosem volt ennyire népszerű, mint napjainkban és a Sneakerness rendezvénysorozat ezt az érdeklődést ünnepli. Ez a világszerte ismert rendezvény-sorozat a cipők és utcai divat szerelmeseinek Mekkája, ami a legújabb sneakerekről, utcai stílusokról és kiegészítőkről szól. A Sneakerness nem csupán egy egyszerű vásár vagy kiállítás, hanem egy egész hétvégés élmény, amely izgalmas programokat és közösségi eseményeket kínál a rajongóknak.

A Sneakerness rendezvénysorozat története az őszintén elhivatott cipőrajongókból ered, akik megértik az utcai divat kultúráját. Az eseményeket először Svájcban szervezték meg 2008-ban, és azóta az egész világon megrendezésre kerülnek, többek között Berlinben, Párizsban, Londonban, és New Yorkban is és most Budapesten is.

De miről is szól valójában a Sneakerness rendezvény?

  1. Sneaker Vásár: A Sneakerness rendezvények középpontjában a cipők állnak. A látogatók rengeteg ritka és korlátozott kiadású sneakerrel találkozhatnak itt, és akár meg is vásárolhatják. A gyűjtők és eladók számára ez a tökéletes hely arra, hogy ritka darabokat találjanak vagy értékesítsenek.

  2. Utcai Divatbemutatók: A Sneakerness rendezvényeken nem csak cipőket, hanem a hozzájuk passzoló utcai stílusokat is megcsodálhatjuk. A rendezvényeken rendszeresen szerveznek utcai divatbemutatókat, ahol az utcai divat legújabb trendjei és stílusaival ismerkedhetünk meg.

  3. Művészi Kiegészítők: Az utcai divat nemcsak cipőkről szól, hanem olyan kiegészítőkről is, mint sapkák, pólók, táska és egyéb kiegészítők. A Sneakerness rendezvényeken különleges és művészi kiegészítőket is találhatunk, amelyek kiegészítik az utcai stílust.

  4. Közösség és Találkozások: A Sneakerness rendezvényeken olyan rajongókkal találkozhatunk, akik hasonló szenvedéllyel rendelkeznek az utcai divat és sneakerek iránt. Itt lehetőség van arra, hogy új barátokat szerezzünk és közösségekbe kapcsolódjunk be, akik szintén rajonganak az utcai kultúráért.

  5. Művészeti és Kulturális Események: A Sneakerness rendezvények gyakran tartalmaznak művészeti és kulturális elemeket is, például festményeket, graffiti műveket vagy zenekari fellépéseket, amelyek az utcai divat és művészet iránti szenvedélyt ünneplik.

    Most pedig büszkén jelentjük be, hogy cégünk, az Urban Dandy képviselteti magát a közelgő Sneakerness eseményen!

    Dátum: 2023. november 11-12.
    Helyszín: Millenáris Budapest

    Párizs, Amszterdam, Milánó, London és Zürich után 2023. november 11-12-én először kerül megrendezésre Budapesten, a Millenárison a Sneakerness, Európa vezető Sneaker eseménye, színes programokkal teli sneaker és streetwear vására.

    A Monster energiaitallal közös standunkon lehetőséged lesz megismerni és kipróbálni az Uppercut Deluxe haj- és szakállápolási, valamint borotválkozási termékeit, melyek a divat és önkifejezés elengedhetetlen kellékei. https://www.urbandandy.hu/markak-278/uppercut-deluxe-321

    Ne hagyd ki ezt a fantasztikus alkalmat, hogy közelebbről megismerd az Urban Dandy-t és az Uppercut Deluxe termékcsaládot. Várunk szeretettel a Sneakerness-en! https://www.urbandandy.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://urbandandy.blog.hu/api/trackback/id/tr7918249837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása